top of page
  • Yazarın fotoğrafıgordion dental klinik

Çukurambar Diş Kliniği

Güncelleme tarihi: 18 Oca

Çukurambar Diş Kliniği - Gordion Dental Clinic


Çukurambar, Ankara'nın önemli bölgelerinden biri ve burada bulunan sağlık merkezleri, özellikle diş sağlığı konusunda öne çıkıyor. Çukurambar Diş Kliniği olarak, bölge sakinlerine en iyi diş sağlığı hizmetini sunmak için buradayız.


Çukurambar Diş Kliniği
Çukurambar Diş Kliniği

Çukurambar Diş Kliniği Olarak Sunduğumuz Hizmetler


Biz, Çukurambar bölgesindeki diş sağlığı ihtiyaçlarını karşılamak adına geniş bir yelpazede hizmet sunmaktayız. Aramızda bulunan deneyimli ve uzman diş hekimleri, her bir hastamıza özel çözümler sunmaktadır. Hizmetlerimiz arasında:

Gülüş Tasarımı

Estetik bir görünüm kazanmak amacıyla bireylerin tercih ettiği uygulamadır. Estetik bir dokunuş olarak öne çıkan gülüş tasarımı, bireylerin dişlerinin renk, boyut, şekil ve hizalamasını ele alarak çekici bir gülümseme elde etmeyi amaçlar.

İmplant Tedavisi

İmplant tedavisi, eksik dişlerin etkili bir şekilde tedavi edilmesinde kullanılan bir yöntemdir.  İmplant uygulamalarıyla, sağlam ve estetik dişlere kavuşabilirsiniz.

Kanal Tedavisi

Dişin içerisindeki hasarlı dokuları çıkararak dişin içerisini temizleme işlemidir. Bu işlemde amaç dişin kaybedilmesini engellemektir.

Ortodonti

Ortodonti, dişlerin ve çenelerin düzeltilmesiyle ilgilenen bir uzmanlık alanıdır. Ortodontik tedaviler, yalnızca estetik bir gülüş sağlamakla kalmaz, aynı zamanda ağız sağlığını koruma, çiğneme fonksiyonunu iyileştirme amacını da taşır.

Estetik Diş Hekimliği

Estetik diş hekimliği, dişlerin görünümünü ve estetiğini geliştirmeyi amaçlayan diş hekimliği uygulamalarındandır. Bu uygulamalar, bireylerin estetik beklentilerini karşılamak ve özgüvenlerini artırmak amacıyla uygulanır.

E-Max

Emax kaplama, diş kaplama materyalleri arasındaki en iyi malzemelerden biridir ve oldukça dayanıklıdır. Emax kaplama dayanıklıdır ve doğal dişe benzer nitelikler taşır.

Gingivektomi

Gingivektomi diş hekimliği veya ağız cerrahisinin ağızdaki diş etlerinin bir kısmını keserek gerçekleştirdiği bir prosedürdür. Periodontal tedavide kullanılan cerrahi yöntemlerden biridir ve genellikle dişin estetik görünümünü düzeltmek veya tedavi prognozunu iyileştirmek amacıyla uygulanır.

Diş Beyazlatma

Diş Beyazlatma Uygulaması, bireyin dişlerinin rengini açma sürecidir ve genellikle dişlerin çeşitli nedenlerle renk değiştirdiği durumlarda tercih edilmektedir. Bu işlem, diş minesinin içsel veya dışsal lekelerini gidererek gerçekleşir. Bu uygulama düzenli diş fırçalama ve diş bakımı alışkanlıklarıyla da desteklenebilir.

İnvisilagn

İnvisilagn ortodontik bir tedavi yöntemidir. Dişlerin düzeltilmesi ve hizalanması için kullanılanılır. Diğer ortodontik yöntemlere nazaran daha estetik ve konforlu bir alternatif sunar.

Lamine

Lamine estetik diş hekimliğinde sıklıkla kullanılan bir diş restore etme yöntemidir. Bu uygulamada, dişin ön yüzeyine özel bir porselen kaplama uygulanır. Bu kaplama dişin rengini, şeklini, boyutunu düzeltmek amacıyla tasarlanmıştır.

Zirkonyum

Zirkonyum, porselen diş kaplamalarından biridir. Metal içermeyen bu kaplamalar, özel fırınlarda oksijenle birleştirilerek zirkonya seramiğine dönüştürülen zirkonyum materyali kullanılarak üretilmektedir.


Çukurambar Diş Kliniği
Çukurambar Diş Kliniği

Neden Çukurambar Diş Kliniği?


Gordion Dental Clinic olarak, sizlere alanında uzman ve tecrübeli kadromuz ile profesyonel hizmet vermekteyiz.


Biz, sadece diş tedavisi sunmuyoruz, aynı zamanda her hastamızın kendini rahat ve güvende hissedeceği bir ortam sağlamak için çalışıyoruz. Güncel teknolojiyi kullanarak, her hasta için kişiselleştirilmiş ve etkili çözümler üretiyoruz.


Müşteri odaklı yaklaşımımız, bireysel ihtiyaçlarınızı anlama ve onlara en iyi çözümü sunma konusunda bize avantaj sağlıyor. Sağlıklı bir gülümseme için doğru adrestesiniz. Çukurambar Diş Kliniği olarak, her zaman yanınızdayız. Bize ulaşın ve gülümsemenizi güzelleştirelim!


Çukurambar Diş Kliniği - Gordion Dental Klinik

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page